search


campaign 2019.01.01
Minőségpolitika
Logo

A Soós és Társa Zrt. vezetősége tudatában van annak, hogy a vevői igények maradéktalan és megbízható kielégítése csak a minőség középpontba állításával lehetséges.

Meggyőződésünk, hogy minden, amit a minőség tekintetében vevőink érdekében teszünk, biztosítéka a Zrt. működésének és versenyképességének.

Ezen célok elérése és a Zrt. megbízható működése érdekében MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert és működtetünk.

 

A minőség értelmezésünk szerint:

 
 • Együttműködés a vevőkkel a értékesítési folyamat teljes egészében és minden aspektusában.
   
 • Vevőink teljes megelégedettsége termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban.
   
 • Elégedett, jól és folyamatosan képzett dolgozók.
   
 • Szállítási pontosság.
   
 

A minőségirányítási rendszer következetes alkalmazása garantálja, hogy a termékeink és szolgáltatásaink minőségét meghatározó szervezeti, üzleti és műszaki tevékenységünk révén a szerződéses követelményeket kielégítsük.

Tudjuk, hogy a minőség nem a véletlen műve, hanem egységes rendszerbe foglalt tudatos és folyamatos munka eredménye. A vezetés számára egyértelmű, hogy a minőségirányítási rendszernek egyre jobban kell működnie ahhoz, hogy Vevőink növekvő minőségi igényeinek kielégítésére képesek legyünk, ezért azt folyamatosan fejlesztjük.

A vezetés elvárja, hogy minden dolgozó a maga területén járuljon hozzá a minőségpolitika gyakorlati megvalósításához és megköveteli, hogy munkáját a dokumentált minőségirányítási rendszer alapján végezze, melyhez folyamatosan biztosítja a szükséges feltételeket.

 

Budapest, 2023.01.17.

Akciós termékek